Home Modules

Modules

Om een indruk te krijgen van de verschillende modules staan hier de belangrijkste op een rijtje.

CMS

Een Content Management System is ideaal voor de website-eigenaar. Zonder enige kennis van ingewikkelde codes of opdrachten kan de beheerder de website gemakkelijk up-to-date houden. In een 'Word'-achtige omgeving kunnen artikelen op uw website door een paar muisklikken gewijzigd worden. Klik op het plaatje om een voorbeeld van deze omgeving te zien.

Bij het opleveren van uw website krijgt u een instructie en een handleiding om er zeker van te zijn dat u hiermee uit de voeten kunt. Heeft u er geen behoefte aan om uw website zelf bij te houden? Kijk dan hier voor het Onderhoud-abonnement.
POLL

Een Poll of Enquete op uw website kan een reden zijn voor uw bezoekers om regelmatig langs te komen en te stemmen of om te kijken hoeveel bezoekers er gestemd hebben. Klik op het plaatje voor een voorbeeld of ga naar www.fanproject98.nl voor een recente poll.LAATSTE NIEUWS

In het CMS zit een Module waarbij u nieuwe artikelen extra aandacht kunt geven. Zo kunt u een aanbieding, evenement of een nieuwtje van uw bedrijf eenvoudig aan uw klanten meedelen zonder dat u de rest van de website verandert.

WEBLINKS

Uw wilt mogelijk op uw websites ook links plaatsen naar uw relaties, vrienden of gerelateerde ondernemingen. Via het CMS kunt u deze eenvoudig beheren en updaten.


FOTOBOEK

Een foto zegt vaak meer dan een vel papier. Een fotoboek is daarom geen overbodige luxe voor uw website. Kijk voor een voorbeeld op de website van Buggy Rides.
FOTO & TEKST-FLITS

Om uw website te voorzien van een extra glans is er de Foto & tekst-flits module. Hiermee kunnen artikelen en/of foto's in een flits getoond worden. Binnen deze module zijn er vele opties. Zo kan een foto vervagen naar een andere foto (zie de website van KLS-Reklame) of kan een tekst in het beeld voorbij komen (zie Traarbach Speelautomaten). Ook combinaties van beide zijn mogelijk!

De Foto & tekst-flits module is ook op deze website geactiveerd!

NIEUWSBRIEF

Een mogelijkheid om uw klanten of website bezoekers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in uw bedrijf of branche is door het versturen van een digitale nieuwsbrief. Deze kunt u eenvoudig invullen dmv eigen input of artikelen die u op uw website geplaatst hebt, bijvoorbeeld op een nieuwspagina. Een voorbeeld hiervan is te zien op de website van Traarbach Speelautomaten.

WEBSHOP

De Webshop module biedt u legio opties om uw producten via internet te verkopen. Betalingsmogelijkheden, winkelmandjes, categorie-indelingen, speciale acties, producten die extra aandacht verdienen... alles is mogelijk binnen de webshop-module. Voor een voorbeeld klik u hier.
UW IDEE???

Mogelijk heeft u een idee voor uw website dat niet aansluit bij de genoemde modules. Vraag gerust naar de mogelijkheden van Planethugo Webdesign om uw website zo te krijgen zoals dat graag ziet!

 
Planethugo Webdesign